ANIMALLOVE 4 Images

Ben een grote dierenliefhebster, ik heb zelf 3 raskatten en 2 hondjes. Ik hoop dat ik op een dag mijn kinderdroom nog kan waarmaken: een kattenhotel openen :)
Over het algemeen kan ik mezelf het best omschrijven als iemand die houdt van humor, spontaniteit, eerlijkheid, speelsheid, romantische momenten.. er is wel lichte hoek af met momenten :) Ik hou ook van uitdagingen... Maar ik kan ook al eens mindere momenten hebben en dan laat je mij best mijn ding doen, zeker niet beginnen pushen of tegendraads doen, want dan maak je het alleen maar erger. Gewoon laten koelen zonder blazen en da komt goe :) Ik zou graag kennis maken op neutraal terrein : in een gezellig cafeetje

SMS ANIMALLOVE naar 7773
Welkom bij SMS Dating van 7773.be. Hier kan jij heel snel en discreet via SMS in contact komen met de leuke vrouwen & mannen uit jouw regio. Dagelijks melden nieuwe leden zich aan en ook jij kan je gratis aanmelden op onze site! Heb je een leuke match gevonden SMS naar haar/zijn naam naar 7773. Je match zal onmiddellijk jouw sms'je ontvangen!